ασυρματοι συναγερμοι σπιτιων

Οδηγός για την επιλογή ενός αξιόπιστου συναγερμού

Οδηγός για την επιλογή ενός αξιόπιστου συναγερμού

Εταιρείες συστημάτων συναγερμού για σπίτια και καταστήματα σήμερα υπάρχουν πολλές. Το θέμα είναι ποια εταιρεία θα επιλέξουμε για να μας τοποθετήσει το συναγερμό στο χώρο μας; Ποια εταιρεία είναι αξιόπιστη, αδειοδοτημένη από το κράτος και έμπειρη ώστε να την εμπιστευτούμε για να μας διασφαλίσει την προστασία των ανθρώπων μας και της περιουσίας μας; Ελπίζουμε παρακάτω να σας βοηθήσουμε να πάρετε την σωστή απόφαση. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να εξετάσατε είναι τι σύστημα συναγερμού θέλετε στο χώρο σας, ασύρματο ή ενσύρματο σύστημα συναγερμού, που και στις δυο περιπτώσεις, οι συναγερμοί είναι αξιόπιστοι και πολύ εύκολοι στη χρήση τους.

Ο ασύρματος συναγερμός είναι πιο εύκολος στην τοποθέτηση και δεν χρειάζεται να γίνουν εργασίες για να περάσουμε καλώδια μέσα στο σπίτι. Ούτε να γίνουν μερεμέτια και γενικά διάφορες μικροζημιές, αφού όλα είναι ασύρματα και πολύ εύκολα στην εγκατάσταση τους. Επιπλέων μπορούν άμεσα να συνδεθούν σε κέντρο λήψης σημάτων και έχουν και την δυνατότητα να οπλίζονται και να αφοπλίζονται από μακριά μέσο μιας εφαρμογής που σας κατεβάζουμε στο τηλέφωνό σας.

Ο καλωδιακός συναγερμός είναι ο παραδοσιακός συναγερμός που τον τοποθετούμε εδώ και πολλά χρόνια σε χώρους όπου υπάρχει προ εγκατεστημένη καλωδίωση. Σε αυτή την περίπτωση έχει γίνει η μελέτη από τότε που φτιάχτηκε το σπίτι για να τοποθετηθεί το σύστημα ασφαλείας. Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις που πολλοί πελάτες επιθυμούν να περαστεί εξωτερική καλωδίωση στο σπίτι τους για να τοποθετήσουν καλωδιακό συναγερμό. Και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συνδεθεί σε κέντρο λήψης σημάτων και να πραγματοποιείτε όποια λειτουργεία θέλετε και από μακριά.

Και στις δυο περιπτώσεις τα συστήματα ασφαλείας είναι πιστοποιημένα και δοκιμασμένα για πολλά χρόνια, ενώ τα εμπιστεύονται οι πελάτες μας για την ασφάλεια τους. Έχουν δυο χρόνια γραπτή εγγύηση αντιπροσωπίας και το μόνο service που χρειάζονται είναι η αλλαγή μπαταριών κάθε 3 χρόνια.

Καλέστε μας στο 210-2449143 για να έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, να μελετήσουμε το σπίτι σας ή το κατάστημά σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας.

Είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία συναγερμών και έχουμε την απαραίτητη άδεια παροχής υπηρεσιών ασφαλείας από το Κράτος. Η εμπειρία μας και η αξιοπιστία μας για πάνω από είκοσι χρόνια στο χώρο των συναγερμών είναι το αυτό που θα σας προσφέρει την σιγουριά ότι εσείς και η οικογένειά σας θα ζείτε ήρεμα και ασφαλείς.