ασυρματοι συναγερμοι σπιτιων

Τι μέτρα προστασίας να λάβω για το σπίτι μου;

Τι μέτρα προστασίας να λάβω για το σπίτι μου;

Η προστασία του σπιτιού σας είναι σημαντική για τη διασφάλιση της ασφάλειας εσάς και των αγαπημένων σας, καθώς και της προσωπικής σας περιουσίας. Ακολουθούν ορισμένα προστατευτικά μέτρα που μπορείτε να λάβετε για το σπίτι σας:

Εγκαταστήστε ένα ασύρματο συναγερμό σπιτιού: Η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας με ανιχνευτές κίνησης, ραντάρ εσωτερικά, εξωτερικά, μαγνητικές επαφές, σειρήνες, και διάφορα αλλά εξαρτήματα μπορούν  να αποτρέψουν τους διαρρήκτες να εισβάλουν στο σπίτι σας

Κέντρο λήψης σημάτων: συνδέστε το συναγερμό σας στο κέντρο λήψης για να έχετε ενημέρωση 24ωρες για το σύστημα ασφαλείας, σε απόπειρα διάρρηξης, σε διακοπή ρεύματος, σε περίπτωση ιατρικής βοήθειας, φωτιάς , κουμπί πανικού αν απειλήστε στο σπίτι και άλλες πολλές παροχές που θα σας δοθούν όταν γίνει η σύνδεση με το κέντρο, επιπλέων το 24κεντρο λήψης συναγερμού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης θα ειδοποιήσει εσάς και τις αρχές

Ασφαλίστε τις πόρτες και τα παράθυρά σας: Βεβαιωθείτε ότι όλες οι πόρτες και τα παράθυρα έχουν ισχυρές κλειδαριές που είναι σε καλή κατάσταση. Εξετάστε το ενδεχόμενο να εγκαταστήσετε μια κλειδαριά στις πόρτες σας και να χρησιμοποιήσετε κλειδαριές παραθύρων.

Εγκαταστήστε εξωτερικό φωτισμό: Ο φωτισμός του εξωτερικού του σπιτιού σας με φώτα που ενεργοποιούνται με κίνηση μπορεί να αποτρέψει τους εισβολείς και να βελτιώσει την ορατότητα τη νύχτα.

Διατηρήστε την αυλή του σπιτιού σας τακτοποιημένη: Μια καλά συντηρημένη αυλή μπορεί να αποτρέψει τους διαρρηκτές εξαλείφοντας τις κρυψώνες και διευκολύνοντας τον εντοπισμό κάθε ύποπτης δραστηριότητας.

Χρησιμοποιήστε χρονόμετρα για φώτα και ηλεκτρονικά: Η χρήση χρονοδιακόπτη για φώτα και ηλεκτρονικά είδη μπορεί να δώσει την εμφάνιση ότι κάποιος είναι σπίτι, ακόμα και όταν δεν είστε εσείς.

Μην διαφημίζετε την απουσία σας: Αποφύγετε να μοιράζεστε τα σχέδια των διακοπών σας ή άλλες φορές που θα λείπετε από το σπίτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

Κρατήστε πολύτιμα αντικείμενα μακριά από τα μάτια: Αποθηκεύστε πολύτιμα αντικείμενα μακριά από τα παράθυρα και τις πόρτες για να μην τα δουν οι διαρρήκτες.

Λαμβάνοντας αυτά τα προστατευτικά μέτρα, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά τις πιθανότητες διάρρηξης ή άλλου είδους απειλών για το σπίτι σας.