ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ GSM

ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ GSM

Από τα πιο σύγχρονα επιτεύγματα της τεχνολογίας των ασύρματων συναγερμών είναι οι ασύρματοι συναγερμοί GSM (χρησιμοποιούν την τεχνολογία Global System for Mobile Communications).

Οι ασύρματοι συναγερμοί GSM χρησιμοποιούν τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας. Όταν γίνει αντιληπτή απόπειρα διάρρηξης ή άλλος κίνδυνος, οι ασύρματοι συναγερμοί GSM μας ειδοποιούν μέσω τηλεφωνικής κλήσης σε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, στο οποίο μπορούν να αποστέλλουν και μήνυμα.

Οι ασύρματοι συναγερμοί GSM περιλαμβάνουν ραντάρ κίνησης, μαγνητικές επαφές, φώτα ασφαλείας υπερύθρων όπως κάθε συναγερμός αλλά ο πίνακας ελέγχου είναι εξοπλισμένος με το GSM module. Οι ασύρματοι συναγερμοί GSM φροντίζουν ώστε, όταν ένας αισθητήριας ενεργοποιήσει το συναγερμό και διαβιβάζει το σήμα κινδύνου με τη μορφή μηνύματος ή κλήσης στο κέντρο λήψης σημάτων που έχουμε μισθώσει ή σε κινητά τηλέφωνα που έχουμε επιλέξει.

Το βασικό πλεονέκτημα που έχουν οι ασύρματοι συναγερμοί GSM είναι ότι δεν κινδυνεύουν να εξουδετερωθούν από τους δράστες που θα κόψουν τα καλώδια του τηλεφώνου μας καθώς χρησιμοποιούν κάρτα ανεξάρτητη κάρτα sim. Επίσης οι ασύρματοι συναγερμοί GSM μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν μέσω σύντομου μηνύματος SMS από το κινητό μας τηλέφωνο όπως θα κάναμε και με το τηλεχειριστήριο.

Οι ασύρματοι συναγερμοί GSM μπορούν επίσης να μας ειδοποιούν στο κινητό για οτιδήποτε γίνεται στο χώρο μας.

ασυρματοι συναγερμοι GSM τιμες 190€

Ασύρματος Συναγερμός GSM – τιμή 190€

Ασύρματος Συναγερμός GSM σε τιμή 190€
(Κωδ. AS-19-ECO)

Ασύρματο σύστημα συναγερμού GSM με εύκολη εγκατάσταση ιδανικό για μικρά σπίτια και διαμερίσματα.

Ο ασύρματος συναγερμός GSM αποτελείται από:

1 x Κεντρική μονάδα συναγερμού με GSM 16 ασύρματων ζωνών,
1 x Ασύρματος ανιχνευτής ραντάρ,
1 x Ασύρματη μαγνητική επαφή,
1 x Εσωτερική σειρήνα ασύρματη,
2 x Ασύρματο τηλεκοντρόλ,

Ο ασύρματος συναγερμός GSM είναι ιδανικός για μικρούς χώρους και είναι πολύ εύκολος στη τοποθέτηση. Την εγκατάσταση μπορείτε να την κάνετε εσείς χωρίς να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα. Το σύστημα συναγερμού συνοδεύεται με οδηγίες εγκατάστασης. Η τιμή για τον ασύρματο συναγερμό είναι χωρίς την εγκατάσταση από την εταιρεία μας. […]

——————————————————————————————————————–

Ασύρματος Συναγερμός GSM - τιμή 150€

Ασύρματος Συναγερμός GSM – τιμή 150€

Ασύρματος Συναγερμός GSM σε τιμή 150€
(Κωδ. AS-15-ECO)

Ασύρματος συναγερμός GSM με εύκολη εγκατάσταση ιδανικό για μικρά σπίτια, διαμερίσματα, καταστήματα και επιχειρήσεις. Ο συναγερμός είναι ασύρματος, δεν χρειάζονται καλώδια για την εγκατάστασή του και έχει τη δυνατότητα σε περίπτωση ενεργοποίησης του να μας ειδοποιεί στα κινητά μας ή και να συνδεθεί με κέντρο λήψης σημάτων.

Ο ασύρματος συναγερμός GSM αποτελείται από:

1 x Κεντρική μονάδα συναγερμού με GSM 8 ασύρματων ζωνών,
1 x Ασύρματος ανιχνευτής ραντάρ,
1 x Ασύρματη μαγνητική επαφή,
1 x Εσωτερική σειρήνα ασύρματη,
2 x Ασύρματο τηλεκοντρόλ,

Ο ασύρματος συναγερμός είναι ιδανικός για μικρούς χώρους και είναι πολύ εύκολος στη τοποθέτηση. Την εγκατάσταση μπορείτε να την κάνετε εσείς χωρίς να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα. Το σύστημα συναγερμού συνοδεύεται με οδηγίες εγκατάστασης. Η τιμή για τον ασύρματο συναγερμό είναι χωρίς την εγκατάσταση από την εταιρεία μας. […]